#NarcissusMeetsPandora: τα πορτρέτα των νέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού προγράμματος #NarcissusMeetsPandora: τα πορτρέτα των νέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τo Τμήμα Εκπαίδευσης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) οργανώνει ημερίδα και έκθεση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του.

Η Hμερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, 10.00 – 15.00. Αποσκοπεί τόσο στην παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος όσο και στην ενθάρρυνση πολιτιστικών οργανισμών, καθώς και δομών τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης να υλοποιήσουν μία σειρά εργαστηρίων που σχεδιάσαμε για έφηβους και νέους ανθρώπους.

Ταυτόχρονα το Μουσείο παρουσιάζει έκθεση με μία επιλογή υλικού που αξιοποιήθηκε ή παράχθηκε κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του προγράμματος. Η έκθεση του #NarcissusMeetsPandora θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2022.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 20.09.22 στην ηλεκτρονική διεύθυνση learning@emst.gr (Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΜΣΤ), αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, ιδιότητα και τηλέφωνο επικοινωνίας.